Zo erg dat ze haar hypotheek niet meer kan betalen en de bank Joke heeft gedwongen om haar huis te koop te zetten. In december 2006 kocht Peter Jan Rens via zijn holding deze woning aan de Liergouw in Amsterdam, maar na zijn faillissement werd het huis in november 2009 op naam van Joke gezet en was zij vanaf die datum de eigenaar.

Ze kocht het optrekje voor 800.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro. De maandelijkse lasten van deze hypotheek kon Joke na de breuk met Peter Jan niet langer meer ophoesten en de bank heeft haar dan ook gedwongen om het huis in de verkoop te zetten. Het huis waar zij een aantal jaren lief en leed met Peter Jan Rens heeft gedeeld.

De villa, gelegen in de landelijke omgeving van Amsterdam Noord, is te koop gezet voor een vraagprijs van 885.000,-- euro. Voor dit geld krijgt de koper een villa waar je in een grote stad als Amsterdam nog kunt genieten van vrijheid en rust.

Het huis heeft een totale woonoppervlakte van 175 vierkante meter en bestaat uit totaal drie kamers; waaronder 1 slaapkamer en een badkamer met o.a. een stoomcabine. Wel is er nog ruimte genoeg om extra slaapkamers te maken. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Er ligt een tuin rondom het huis.

Een parkeerprobleem is er niet, want er is een parkeerplaats op je eigen erf. Het huis staat nu vier weken te koop en natuurlijk zal Joke blij zijn als het verkocht is, om haar financiele nood ietwat te kunnen verlichten!