Via juice koningin Yvonne Coldeweijer werd bekend dat de relatie tussen zanger Rolf Sanchez en zijn vriendin Sophia Mason over, uit en sluiten is. Rolf heeft dit zelf bevestigd. De reden van de breuk is overigens niet bekend.

En hoe anders zag dat er vorig jaar oktober nog uit? Toen kocht Rolf voor 1,4 miljoen euro een prachtige vrijstaande villa in het plaatsje Nederhorst den Berg en was het plan hier een toekomst op te bouwen met zijn vriendin Sophia. 

Het was dus een waar liefdesnestje. Maar nu iets meer dan een half jaar later, zijn de twee uit elkaar. Overigens wordt overal de indruk gewekt dat Rolf en Sophia samen de villa zouden hebben gekocht.

Dat is NIET waar. De villa staat op naam van Rolf. Nergens komt in de officiele documenten de naam van Sophia voor. Zij hoeft dus niet te worden uitgekocht. M.a.w.: zij heeft gewoon het nakijken en zal naar andere woonruimte moeten gaan uitkijken.

Wat Rolf nu gaat doen met de villa ,welke over vijf slaap- en twee badkamers beschikt, is niet bekend. Gaat hij deze verkopen en kleiner wonen of er alleen wonen?