Zanger Rolf Sanchez is zonder twijfel Nederlands belangrijkste export produkt van de Latin muziek. En dat heeft hem geen windeieren gelegd.

Eind september kocht hij een vrijstaande villa in Nederhorst den Berg met een prachtig uitzicht over de Vecht. Hij betaalde hiervoor 1,4 miljoen euro en dat is 153.000 euro minder dan de vraagprijs van 1.553.000 euro.

Tevens heeft hij er een hypotheek op laten vestigen van iets minder da 1.850.000 euro. Hiervoor heeft hij een vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 255 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen. De woonkamer bestaat uit meerdere zitgedeelttes en is tuin gericht.

Koken kan in de ruime woonkamer met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De tuin ligt rondom de villa en kent meerdere terassen.

Vanuit de masterbedroom heb je een fantastisch uitzicht over de Vecht. Voor de auto is er een inpandige garage. Uiteraard is Rolf zeer trots op zijn nieuwe bezit.