Doordat er nogĀ  altijd executoriaal beslag van rond de 1 miljoen euro rust op de villa dreigen Amanda Krabbe, de ex vrouw van Martijn, en haar man Harrie Kolen hun miljoenen villa in Waalre te verliezen.

Schuldieiser, waarvan het gerucht gaat dat het de ex vrouw is van de echtgenoot van Amanda, kan nu dus op ieder gewenst moment de villa laten veilen.

En iedereen weet hoe dit afloopt. De verkoopprijs zal beduidend lager liggen als in het normale economische verkeer. Dat ondervond zangeres Laura Fygi.

Haar landhuis bracht op de veiling 901.000 euro op, terwijl zij haar woning ooit nog eens te koop had gezet voor een fractie onder de twee miljoen euro.

Amanda en haar man hebben de villa al enige tijd te koop staan voor een bedrag van 3.450.000 euro. Op de villa rust een hypotheek van twee miljoen euro, maar de riante winst van bijna 1,5 miljoen zou zomaar als sneeuw voor de zon kunnen verdwijnen als de villa inderdaad geveild gaat worden.

Dit zal natuurlijk veel strees veroorzaken en hun plan om te gaan wonen in Spanje, ook al door het virus. zal door dit alles wellicht niet doorgaan.

Met dit jacht won Marco Borsato zijn ex terug