Nationale mopperpot Marcel van Roosmalen en zijn vriendin Eva Hoeke kochten recent een nieuw huis in Amsterdam. Wij delen EXCLUSIEF de binnen-foto's van dit prachtige optrekje.

Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke 'vluchten' uit Wormer 

In 2017 vertrokken Marcel van Roosmalen en zijn vriendin Eva Hoeke vanuit Amsterdam naar Wormer. Over hoe verkeerd die keuze uitpakte maakten zijn inmiddels zelfs een theatervoorstelling.

Het is dan ook geen geheim dat ze helemaal klaar waren met dit huis. Inmiddels zijn ze dan ook weer 'gevlucht'. Wij hebben EXCLUSIEVE foto's van het nieuwe huis van Martin van Roosmalen en zijn gezin. 

Van Roosmalen terug naar Amsterdam

In de voorstelling Zandweg 17, Wormer lieten zij geen spaan heel van hun adres en hun woonplaats. Het was dan ook duidelijk dat ze snel zouden vertrekken.

Inmiddels weten we dat ze weer terug zijn naar Amsterdam, waar ze een miljoenenpand betrokken.

EXCLUSIEF: Binnen kijken in het huis van Marcel van Roosmalen

Hoewel Martin van Roosmalen en zijn gezin er alles aan doen om zo min mogelijk ruchtbaarheid aan de verhuizing te geven wisten wij EXCLUSIEF de hand te leggen op de binnenfoto's van het nieuwe huis van Marcel van Roosmalen. Zoals je weet is het beste van BekendeBuren.nl alleen nog maar voor onze abonnees te bekijken. Wil jij exclusief binnen kijken en zien waar Marcel van Roosmalen straks zijn venijnige ideeën opdoet? Neem dan een abonnement op BB Exclusief  Meld je snel aan!

* Ter verificatie van jouw bankrekening schrijven we één cent af bij aanmelding.