Johan Nijenhuis, die o.a. films als Costa, Verliefd op Ibiza en Rokjesdag op zijn naam heeft staan, heeft onlangs een prachtig appartement gekocht in Amsterdam Zuid. De koopsom van 1.045.000,-- euro heeft hij helemaal uit eigen zak betaald. Een bewijs dat de successen hem geen windeieren hebben gelegd.

Het appartement, dat in 2016 totaal is gerenoveerd,  heeft een totale woonoppervlakte van 148 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Het appartement het een aantal schitterende raampartijen, waardoor Johan een prachtig uitzicht heeft op het Zuider- Amstelkanaal.

De keuken is een lust voor het oog en heeft buiten alle mogelijke inbouwapparatuur een kookeiland. Wel is er maar een klein balkon van net 4 vierkante meter. Voor het parkeren van de auto zijn er op dit woonadres twee parkeervergunningen mogelijk.

Buiten dit appartement bezit de succesvolle filmregisseur ook nog een huis van over de miljoen euro in Amsterdam. Wat hij hiermee gaat doen is niet bekend.