Oorzaak ligt in het feit dat zij haar broer Johan op grof vuil heeft gegooid vanwege zijn politieke keuze. Hierdoor hebben broer en zus al jaren geen contact meer met elkaar. Hoe triest kun je zijn.

THIERRY BAUDET

Ze eist zelfs van haar broer dat hij Forum voor Democratie van Thierry Baudet zou verlaten om het contact weer te herstellen. Dit is natuurlijk een zeer narcistisch en egoistisch standpunt volgens mediacriticus Victor Vlam.\

VICTOR VLAM

Broer Johan zit voor de partij in de Eerste Kamer. En als hij hier geen afstand van neemt dan zegt Floortje hem niet meer te kennen als broer. Victor zegt hierover ook nog: “Ik vind dat wel echt heel ver gaan. Ik vind dit gewoon echt een heel domme beslissing, als ik heel eerlijk ben. Ik vind dit ook egoïstisch, narcistisch zelfs en een teken van echt heel weinig, maar dan ook heel weinig relativeringsvermogen.”

BNN/ VARA

En hoe zou Floortje het eigenlijk vinden als haar broer het omkeert en vindt dat zij de linkse omroep BNN/Vara zal moeten verlaten, voordat hij het contact hersteld? Het is  natuurlijk belachelijk dat je je broer uit je leven stoot alleen maar vanwege zijn politieke voorkeur.