In 2012 kocht Floortje Dessing voor 407.000,-- euro haar huisje aan het water in Abcoude. Nog geen 1 1/2 jaar later, augustus 2014 zette ze deze weer in de verkoop in de hoop snel een koper te kunnen vinden.

Dat lukte niet. Floortje haalde daarom haar woning ook een paar keer uit de verkoop, om het niet veel later weer in de markt te zetten. Maar gelukkig is het haar ditmaal gelukt. De vraagprijs was 429.000,-- euro en het huis zou rond de 420.000,-- zijn verkocht.

Floortje maakt dus een kleine winst. Op het huis rustte overigens geen hypotheek, zodat Floortje het gehele bedrag op haar rekening krijgt gestort. Ze kan nu op haar gemak op zoek gaan naar een andere woning.

De koper krijgt een knus huis met een totale woonoppervlakte van 85 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen.

Het huis beschikt over twee kamers, waaronder een slaapkamer en een badkamer met een design ligbad. Het huis heeft aan de voorkant een tuin en uiteraard ook aan de achterzijde. Deze is 36 vierkante meter groot en ligt op het zuidoosten.

De keuken is werkelijk schitterend, want buiten alle denkbare apparatuur heeft de keuken een werkeiland. Vanuit de iets lager gelegen ligging kijk je zo uit over het riviertje waar het huis aan ligt.
Er is een eigen parkeerplaats en bij het huis hoort ook nog eens een eigen perenboomgaard.