DIT IS DE VILLA DIE DUS NIET VERKOCHT BLIJKT TE ZIJN

Eind juli van dit jaar zette Peter Gillis van Massa is Kassa zijn riante en luxe villa in het plaatsje Neerpelt in Belgie te koop voor rond de 1,4 miljoen euro.

Vervolgens liet hij begin september weten dat  de villa op de vraagprijs zou zijn verkocht. Uiteraard zullen Peter en zijn vriendin Nicol de verkoop hebben gevierd met een goede fles champagne.

Maar wat blijkt? De villa is helemaal niet verkocht. De makelaar laat bekendeburen weten dat er op de villa een optie was genomen door een aspirant koper, maar dat deze niet tot kopen is overgegaan.

Dikke pech voor onze Peter. Waarschijnlijk kon de koper de  financiering niet rond krijgen. Gevolg: de villa staat gewoon weer te koop en wel voor de prijs van 1.395.000 euro.

Wat krijgt de koper voor dit geld?De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 275 vierkante meters en telt vijf slaap-en twee badkamers. De keuken is luxe en voorzien al alle benodigde inbouwapparatuur. De auto kan worden geparkeerd in de eigen garage.

De aansluitende bijkeuken vult deze keuken perfect aan met de nodige opbergruimte.

Eveneens op het gelijkvloers is de master te vinden met aansluitende badkamer die is voorzien van bubbelbad, 2 douches, toilet en dubbel lavabo. boven treffen we 4 ruime slaapkamers die allemaal geniet van natuurlijk lichtinval en een aangenaam uitzicht over dit prachtig domein.

Ook boven geniet men van een badkamer die is voorzien van alle comfort zoals bad, douche en lavabo. De woning geniet verder van een hoogwaardig alarmsysteem, ruime garage met 4 staanplaatsen en een gigantische buitenruimte. Samengevat een woning voorzien van alle comfort, rust en veiligheid.

Overigens heeft Peter onlangs een heus kasteel gekocht voor 5,5, miljoen euro en hoopt nu zelfs baron te kunnen worden. En nu op jacht naar een nieuwe koper voor zijn villa in Neerpelt