Nog maar net heeft onze Massa is Kassa held Peter Gillis zijn penthouse in Lommel verkocht of het is weer raak. Eind juli zette hij zijn riante en luxe villa in het plaatsje Neerpelt in Belgie te koop voor rond de 1,4 miljoen euro of hij heeft een koper gevonden.

Volgens Peter is de villa op de vraagprijs verkocht. De duivel schijt bij hem dus echt op de grote hoop. Uiteraard zullen Peter en zijn vriendin Nicol de verkoop hebben gevierd met een goede fles champagne.

De koper krijgt behoorlijk waar voor zijn geld.De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 275 vierkante meters en telt vijf slaap-en twee badkamers. De keuken is luxe en voorzien al alle benodigde inbouwapparatuur. De auto kan worden geparkeerd in de eigen garage.

De aansluitende bijkeuken vult deze keuken perfect aan met de nodige opbergruimte.

Eveneens op het gelijkvloers is de master te vinden met aansluitende badkamer die is voorzien van bubbelbad, 2 douches, toilet en dubbel lavabo. boven treffen we 4 ruime slaapkamers die allemaal geniet van natuurlijk lichtinval en een aangenaam uitzicht over dit prachtig domein.

Ook boven geniet men van een badkamer die is voorzien van alle comfort zoals bad, douche en lavabo. De woning geniet verder van een hoogwaardig alarmsysteem, ruime garage met 4 staanplaatsen en een gigantische buitenruimte. Samengevat een woning voorzien van alle comfort, rust en veiligheid.