Het is bijna onbegrijpelijk dat volkszanger Frans Duijts nog altijd geen koper heeft weten te vinden voor zijn schitterende villa in Tiel. Sinds juni 2016 heeft deze te koop gestaan voor een prijs van 1.265.000,-- euro.

Zelf kocht hij het optrekje in 2010 voor een bedrag van 954.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro. Een vette winst van een paar ton euro gloort al die tijd aan de horizon. Maar Frans heeft besloten om de villa maar even uit de verkoop te halen.

De villa heeft een woonoppervlakte van 240 vierkante meter en telt in totaal zes kamers, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer, verdeeld over twee woonlagen en een zolder. De keuken is een lust voor het oog en uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Parkeren is geen probleem, want het terrein biedt plaats aan meerdere auto. Verder is het huis omringd door een voor-,zij- en achtertuin. De achtertuin is 960 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten. Absolute blikvanger van de villa is wel dat het beschikt over een eigen kapsalon.