Wie de foto's ziet van de villa van volkszanger Frans Duijts begrijpt eigenlijk niet waarom Frans zijn optrekje te koop heeft gezet. Een binnenzwembad, een fitness ruimte, een zonnebankruimte en een recreatieruimte met professionele bar en een eigen keuken.

Wie zou hier niet willen wonen? Frans in ieder geval niet meer, want hij heeft de villa te koop gezet voor een bedrag van 1.265.000,-- euro. Zelf kocht hij het optrekje in 2010 voor een bedrag van 954.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1 miljoen euro. Een vette winst van een paar ton is dus niet ondenkbaar.

De villa heeft een woonoppervlakte van 240 vierkante meter en telt in totaal zes kamers, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer, verdeeld over twee woonlagen en een zolder. De keuken is een lust voor het oog en uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Parkeren is geen probleem, want het terrein biedt plaats aan meerdere auto. Verder is het huis omringd door een voor-,zij- en achtertuin. De achtertuin is 960 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten. Absolute blikvanger van de villa is wel dat het beschikt over een eigen kapsalom.

Frans gaat met zijn gezin verhuizen naar een spieksplinter nieuwe villa in Tiel.