Begin april van dit jaar kocht Freek Vonk voor iets meer dan 452.000,-- euro een luxe appartement in Scheveningen, dat hij tot die tijd eerst had gehuurd. Voor de aankoop van dit riante vierkamer appartement met betoverend uitzicht, had Freek geen euro hypotheek nodig.

Maar hier was zijn honger blijkbaar nog niet mee gestild, want twee weken later kocht hij, wederom met eigen geld betaalt, dit driekamer appartement in Breda. Freek betaalde hiervoor een bedrag van 114.500,-- euro.

Voor dit geld krijgt hij een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 75 vierkante meter. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en 1 badkamer. er is een dichte keuken met alle benodigde voorzieningen.

Uiteraard is er een balkon aanwezig. Blijkbaar houdt Freek van uitzicht, want niet alleen zijn Scheveningse appartement biedt een prachtig uitzicht, ook bij dit appartement ontbreekt het uitzicht niet, want het ligt op de 9e verdieping.

De maandelijkse servicekosten bedragen 257,-- euro per maand. Overigens heeft Freek dit appartement gekocht voor zijn broer!