Frits Sissing verruilt binnenkort zijn huis in Naarden voor een riante vrijstaande villa in het Gooi, Samen met zijn vrouw Willemijn en hun twee dochters zal Frits zijn intrek nemen in dit luxe optrekje. De populaire televisiepresentator, die o.a. jaren het gezicht was van het programma 'Opsporing Verzocht', kocht de villa voor een bedrag van 980.000,-- euro.

Frits deed dus goede zaken, want de vraagprijs lag op 1.135.000,-- euro. Voor dit geld heeft Frits een villa met een woonoppervlakte van 209 vierkante meter. Totaal zijn er zes kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een kelder.

Koken kan in de moderne luxe keuken, die voorzien is van alle benodigde inbouwapparatuur. Verder is er in het optrekje ruimte om een van de ruimte om te toveren tot een kantoor, zodat je thuis kan werken. De tuin is gelegen rondom de villa. Het grootste gedeelte ligt op het zuidwesten.

Parkeren kan op het eigen terrein. Frits heeft voor dit alles een hypotheek op de villa laten vestigen van 1.109.538 euro.