Programmamaker Geert Hoes, die eerder door de rechtbank failliet werd verklaard, heeft eindelijk zijn huis in Boxtel weten te verkopen, maar reden voor een feestje zal het zeker niet zijn geweest. Na een aantal prijsdalingen bedroeg de laatste vraagprijs 199.500,-- euro.

Maar daarmee was de bodem van de gifbeker nog niet bereikt. Geert heeft zijn huis verkocht voor een prijs van 175.150,-- euro, terwijl hij zijn optrekje in 2008 voor 240.000,-- euro kocht en er een hypotheek op liet vestigen van 3 ton euro.

Dat betekent dat Geert achterblijft met een schuld van zeker rond de ton euro. Hij zsl de komende jaren fors aan de bak moeten om dit terug te kunnen betalen. De koper krijgt een huis met een totale woonoppervlakte van 110 vierkante meter en bestaat uit totaal 8 kamers, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer. Er is een gezellig keuken met eettafel. Vanuit de keuken is er toegang tot het dakterras.

Het huis van Geert heeft ook nog een zonneterras van 15 vierkante die op het zuiden ligt. Het huis ligt in het centrum van Boxtel. Geert zelf woont op dit moment in een huurflat in Den Bosch.