Geert Hoes zal weer een gelukkig mens zijn. Een faillissement, diverse gebroken relaties en een drietal beslagen op zijn huis in Boxtel maakte hem de afgelopen jaren nu niet bepaald een blij mens, Zeker het faillissement was Geert niet in de koude kleren gaan zitten en voelde, volgens eigen zeggen, aan als een vernedering.

Maar Geert kan weer opgelucht ademhalen. Op zijn huis rustte tot voor kort een drietal beslagen; een bedrijf uit Nederweert legde al in september 2012 een executoriaal beslag op zijn woning van 4000,-- euro. Daarna volgden er nog beslagen van een autobedrijf en van de gemeente Boxtel.

Deze beslagen staan inmiddels niet meer in het Kadaster , dus zijn ze opgeheven. Ook heeft Geert besloten om zijn huis uit de verkoop te halen. Zijn optrekje stond al ruim twee jaar te koop. Eerst nog voor 225.000,-- euro en op het laatst voor 199.500,-- euro.

Zelf kocht hij zijn woning in 2008 voor een prijs van 240.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 3 ton. Een restschuld voor meer dan een ton hing dan ook als het zwaard van Damocles boven zijn hoofd.

Nu hij vrij is van beslagen en zijn huis uit de verkoop heeft gehaald, kan Geert voorlopig weer even opgelucht ademhalen.