Bekend is dat er voor ruim 1,7 miljoen euro beslag is gelegd op het appartement van Estelle Cruijff aan het Vondelpark in Amsterdam. Maar dat is niet alles. Het drama breidt zich zelf uit.

Het verhaal doet namelijk de ronde, dat het appartement dat Estelle op het Spaanse party eiland Ibiza heeft, ook eigendom zou zijn van zakenman Jacques Parson, de man die het beslag heeft gelegd.

En dan is een plus een al snel twee. In het geval Estelle en Parson niet tot een schikking zouden kunnen komen, dreigt verkoop van beide appartementen door de rijke zakenman. Het drama zou dan voor Estelle compleet zijn.

Want juist op momenten dat ze even op adem wil komen of de drukte van Amsterdam wil ontvluchten, dan gaat zij bijvoorkeur naar haar lievelingseiland Ibiza. Soms verblijft zij daar de gehele zomer. En dat dreigt Estelle nu ook te ontvallen.

In het ergste geval dreigt Estelle alles te verliezen. Helaas willen, zoals op Internet te lezen is, zowel Estelle als Jacques Parson op dit moment niet reageren op deze netelige kwestie, maar dat het water aan de lippen van Estelle staat mag duidelijk zijn.

Er staat tenslotte heel veel op het spel en er is voor haar veel te verliezen. En zou wel eens het einde kunnen betekenen van haar luxe leventje. Op dat moment proberen de twee partijen tot een “ minnelijke schikking” te komen, maar ook dan zal er geld op tafel moeten komen.

En meer dan anderhalve ton euro zal Estelle ook niet even in haar achterzak hebben. Zeker dat niemand op dit moment in haar schoenen zou willen staan. Betekent dit alles de val van Estelle Cruijff?