Tot voor kort woonde gravin Eloise, dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, met twee vriendinnen in een klein appartement in Amsterdam.

Maar Eloise zou zijn verhuisd naar een prachtig luxe grachtenhuis in Amsterdam. Het optrekje ligt midden in de Jordaan. Het huis is overigens geschikt voor delers. Dus wie weet met wie ze daar gaat samenwonen.

De huur is aanmerkelijker hoger dan die van haar vorige appartement. De gravin moest allleen al een waarbogsom van enige duizenden euro's overmaken.

Het grachten appartement heeft een woonoppervlakte van 160 vierkante meter en telt totaal vijf kamers,waaronder drie slaap- en twee badkamers. Dit alles verdeelt over twee woonlagen.

Er is een open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Buiten dit is er aparte eetkamer. Het appartement wordt gemeubileerd verhuurd.

Vanuit de woonkamer heeft Eloise een prachtig uitzicht over de gracht. Overigens doet het gerucht de ronde dat zij samen met Amailia, die in Amsterdam gaat studeren, zou gaan wonen.

Ruimte is er in ieder geval genoeg. Of ze hier ook daadwerkelijk woont is niet bekend!

bron: dend.nl