Binnenkijk bij een prinses of gravin blijft altijd iets heel bijzonders. E dit geldt zeker voor Gravin Eloise, die zich in vrij korte tijd zeer populair heeft gemaakt en veel uit haar leven deelt.

Eloise woont nog thuis bij ouders, vader prins Constantijn en moeder prinses LaurentienHaar vader en moeder kochten dit huis, een rijksmonument, voor de prijs van 990.000,-- euro en betaalden het volledig met eigen geld.

Het is een halfvrijstaand herenhuis met een woonoppervlakte van 490 vierkante meter en bestaat uit totaal 8 kamers, waarvan 4 slaap- en 3 badkamers plus een zolder. Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een zolder.

De luxe woonkeuken heeft openslaande deuren naar de tuin van 165 vierkante meter, die op het voor de zon gunstige zuiden is gelegen. Ook is er een dakterras aanwezig.

Het pand ligt aan het water. Groot voordeel voor ouders van gravin Eloise is dat het huis groot genoeg is om kantoor aan huis te hebben.  

Ze zal daar ook voorlopig wel blijven wonen, want over 1 ding is iedereen het eens: gravin Eloise groeit op in een zeer warm gezin.