Goede Tijden, Slechte Tijden actrice Marly van der Velden, die al sinds 2005 de rol speelt van Nina Sanders, heeft recent een twee onder 1 kapwoning gekocht in Baarn. En dat terwijl haar andere woning in Baarn nog altijd te koop staat voor een vraagprijs van 699.000 euro.

KOOPSOM NIEUWE WONING MARLY VAN DER VELDEN

Onlangs hield ze nog een open dag, maar helaas zonder resultaat. Dat heeft haar er niet van weerhouden om deze twee onder 1 kapwoning, ook in Baarn, te kopen voor prijs van 735.000 euro bij een vraagprijs van 750.000 euro.

OP EIGEN NAAM

Marly heeft dus 15.000 euro korting weten te bedingen. Ze heeft er een hypotheek op laten vestigen van iets onder de 897.000 euro. Opvallend is wel, dat Marly het optrekje op eigen naam heeft gekocht, terwijl ze al 15 jaar een relatie heeft met Mike Meijer met wie ze drie kinderen heeft.

INDELING WONING MARLY VAN DER VELDEN

Wat krijgt ze voor haar geld? Marly krijgt de royale rechterhelft van de dubbel villa met oprit voorzien van een aansluiting voor een elektrische auto. Tevens is er een aangebouwde garage voor 1 auto met bijkeuken/ hobbyruimte en een vliering.

De woonoppervlakte bedraagt 166 vierkante meter en in totaal telt de woning zes kamers, waaronder vijf slaap- en 2 badkamers, verdeelt over drie woonlagen.  De keuken heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De achtertuin ligt op het oosten en is 88 vierkante meter groot. De twee onder 1 kapwoning is gelegen in een bosrijke omgeving en ligt op loopafstand van de Baarnse bossen.