Moise Trustfull, dochter van voormalig Koffietijd presentatrice Quinty Trustfull, en haar vriend Kay van der Voort hebben een benedenwoning gekocht in Amsterdam, die ze op dit moment stevig aan het verbouwen zijn.

Dit kost het huis van Moise Trustfull en Kay van der Voort

Zij kochten het benedenhuis voor 495.000 euro bij een vraagprijs van 450.000 euro ofwel zij betaalde 40.000 boven de vraagprijs. Hiervoor krijgen Moise, die o,a, de terugkerende rol van Celia van Dam speelt in de soap GTST maar ook eigen sieraden ontwerpt en een kledinglijn heeft, en zanger Kay een woning met een woonoppervlakte van 52 vierkante meter.

Binnen kijken bij Moise Trustfull en haar vriend

Als we binnen kijken in deze woning (zie foto's) zien we dat het een tweekamerwoning betreft. Koken kan in de halfopen keuken. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin van 36 vierkante meter, die op het noorden ligt. Overigens kan aan de achterkant nog worden aangebouwd. We zijn benieuwd welke invloed de verbouwing op de indeling zal hebben.

Hun woning ligt op loopafstand van het Vondelpark en op de fiets zijn ze binnen een kwartier in het centrum

Wat gebeurt er met de huizenprijzen in Amsterdam?

Dat kopers boven de vraagprijs bieden is geen uitzondering en dat drijft de huizenprijzen natuurlijk op. Hoe hard dat gaat zien we als we even terugblikken naar het Amsterdamse appartement dat Moise's moeder Quinty Trustfull in 2014 (waarschijnlijk voor de kinderen) kocht.