Het nieuws dat zanger Guus Meeuwis ging scheiden van zijn vrouw Valerie, sloeg in Nederland in als een bom. Hun huwelijk leek voor de buitenwereld zo voorbeeldig, Gevolg was wel dat Guus zijn riante woning in het centrum van Tilburg heeft moeten inruilen voor een woonboerderij aan de rand van Tilburg.

Hier verwerkt Guus zijn scheiding en ontvangt hij regelmatig zijn vier kinderen. Guus betaalt voor dit optrekje een huur van 2000,-- euro per maand exclusief de vaste lasten als gas,licht en water. Voor dit geld heeft hij een boerderij met een woonoppervlakte van 150 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en een badkamer. Verder kan Guus zijn eten koken in een luxe keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouw apparatuur. De boerderij is overigens gelegen aan een golfterrein waarop Guus uitzicht heeft.

Guus heeft het optrekje overigens gemeubileerd gehuurd, dus hoefde hij niet op zoek naar eigen meubels. Zijn auto kan hij parkeren op zijn eigen terrein.