Harry Mens, bekend van het succesvolle RTL programma Business Class, en de Meilandjes zijn alles behalve vrienden. De oorzaak hiervan is dat Harry ooit over de vorige villa van de Meilandjes had opgemerkt, dat ze veel te veel vroegen voor hun optrekje.

Dat schoot toen in het verkeerde keelgat van Erica en Martien. Maar ja, Harry is onroerendgoed deskundige dus dan komt zo'n uitspraak niet echt lekker binnen. Uiteindelijk viel het allemaal mee.

LACHERIG

In een recent interview in de Story deelt Harry nog even een sneer uit over de Meilandjes en aan Martien. Volgens hem wordt in Noordwijk "lacherig" naar de familie gekeken en zou Martien veel lijken op zijn vader, maar niet in goede zin.

DRONKEN

"Ik heb Niek Meiland, de vader van Martien, goed gekend. Niek was altijd dronken, dan brak hij de hele keet af. Martien lijkt echt op zijn vader, dat geschreeuw en overdreven gedoe. Alleen kwam het bij zijn vader door de drank.

PRIJS PENSION CODE ROSE

Ik weet niet of dat bij Martien ook zo is". Maar dan volgt er ook goed nieuws voor de Meilandjes en dat betreft hun pension Code Rose, dat te koop staat voor 1.999.500 euro. Is die prijs volgens Harry goed?

"Dat is niet veel. Dat gaat verkocht worden. Het zou me niet verbazen als het al verkocht is.  Mocht dat niet het geval zijn, dan zal het niet lang meer te koop staan". Deze opmerking van Harry zal de Meilandjes zeker plezier doen!