ZIE HIER ALLE FOTO'S VAN PENSION CODE ROSE

VRAAGPRIJS PENSION CODE ROSE

Slechts een jaar na de opening hebben de Meilandjes hun Boutique pension Code Rose in de verkoop gezet. Ze vinden het toch teveel werk en willen er on die reden vanaf. De vraagprijs is 1.999.500 euro.

WERKELIJK EIGENAAR PENSION

Puur juridisch zijn de Meilandjes geen eigenaar van het pension. Het werd eind 2022 voor een bedrag van 1,4 miljoen euro gekocht door Renkeland B.V, gekocht, waarvan alleen Erica eigenaar van is.

WINST

Martien wordt van de verkoop geen euro wijzer, alleen de BV van Erica. De hypotheek op het pension bedraagt 1,6 miljoen euro. Wanneer het pension voor de vraagprijs wordt verkocht maakt de BV van Erica een winst van bij 4 ton euro.

De woonoppervlakte bedraagt 354 vierkante en in totaal zijn er elf kamers. Zeven twee persoonskamers en ook nog eens familie appartement met drie kamers. En uiteraard nog veel meer.

De stoffering en de gehele inrichting zit in de verkoop inbegrepen. De naam Code Rose is overigens bedacht vanwege de weersomstandigheden en hun liefde voor wijn!. Overigens heeft dochter Maxime haar villa ook nog altijd te koop staan.

Overigens zou het knap wanneer het pension snel is verkocht, want Sonja Bakker raakt haar hotel in Volendam tot op de heden aan de straatstenen niet kwijt.