Hart van Nederland presentatrice Gallyon van Vessem heeft haar pand in Amsterdam Zuid dan wel in een recordtijd weten te verkopen, maar de hoofdprijs heeft het in ieder geval niet opgeleverd.  De vraagprijs lag op 1.450.000,-- euro, terwijl ze het pand heeft verkocht voor een prijs van 1.340.000,-- euro.

De verkoopprijs ligt dus 110.000,-- euro lager dan de vraagprijs. Daarbij komt ook nog eens, dat er van een leuke winst geen enkele sprake is. Het optrekje kocht ze oktober 2015 voor een prijs van 1.250.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.337.500,-- euro.

Na aftrek van kosten blijft er geen winst hangen. Gallyon en haar man wilden overigens van het pand af, omdat ze toch liever in een eengezinswoning willen wonen. Daar kunnen ze nu naar op zoek gaan. De koper krijgt een benedenhuis met een woonoppervlakte van 138 vierkante meter>

Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en 2 badkamers. Het huis is verdeeld in een bel-etage en een tuinverdieping.

De achtertuin is 55 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten. Koken kan in de luxe keuken met kookeiland. Absolute blikvanger van het pand is het buitenzwembad. Een zeldzaamheid in hartje Amsterdam.