Vorig jaar stond het pand van Hart van Nederland presentatrice Gallyon van Vessem slechts een paar weken in de verkoop, toen zij besloot deze uit de verkoop te halen. Negen maanden later hebben zij en haar man het pand weer in de verkoop gezet voor een prijs van 1.450.000,-- en met succes. Het pand is verkocht, zoals ook vandaag de Telegraaf weet te melden.

Voor welke prijs is nog niet bekend. Het optrekje kocht ze oktober 2015 voor een prijs van 1.250.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.337.500,-- euro. Een kleine winst gloort dus al aan de horizon. Gallyon en haar vriend wilden van het pand af, omdat ze toch liever een gezinswoning wensen.

Het pand, een benedenhuis, heeft een woonoppervlakte van 138 vierkante meter en telt in totaal 5 kamers, waaronder drie slaapkamers en 2 badkamers. Het huis is verdeeld in een bel-etage en een tuinverdieping.

De achtertuin is 55 vierkante meter groot en ligt op het zuidwesten. Koken kan in de luxe keuken met kookeiland. Absolute blikvanger van het pand is het buitenzwembad. Een zeldzaamheid in hartje Amsterdam.