Eindelijk is Henny Huisman erin geslaagd om zijn riante villa in Castricum te verkopen. Maar hij is wel heel erg door de knieen moeten gaan, want de villa is verkocht voor een prijs van 1,6 miljoen euro. En dat terwijl Henny een aantal jaren geleden nog 3.450.000,-- euro vroeg voor zijn optrekje.

De laatste vraagprijs bedroeg 2.295.000,-- euro. Alles heeft hij eraan gedaan om een koper te vinden. In 2014 liet hij de boel zelfs voor veel geld compleet restylen door de bekende interieur architect Piet Boon. Het heeft allemaal niet mogen baten.

Uiteindelijk is het dus gelukt op een prijs van 1,6 miljoen euro ofwel bijna 1,9 miljoen onder de eerste vraagprijs en bijna 7 ton lager als de laatste vraagprijs. De koper is wel verrassend, want dat is zijn dochter Nikke en schoonzoon Frank de la Croix.

Zij zijn nu de trotse bezitters van een  villa met een woonoppervlakte van 650 vierkante meter en bestaat uit totaal 8 kamers, Ook is er nog een apart gastenverblijf. Nikki en Frank runnen er al een zeer succesvolle bed & breakfast en zullen zeer blij zijn met hun nieuwste aanwinst.

Henny en zijn vrouw zijn ook dolgelukkig, want nu kunnen ze eindelijk hun nieuwe huis gaan bouwen. Overigens maakt hij nog een leuke winst van bijna 250.000,-- euro, maar dat is nog altijd heel wat minder dan de 2 miljoen die hij had kunnen vangen als er op de eerste vraagprijs van 3.450.000,-- een koper was komen opdagen.