Henny heeft de vraagprijs verlaagt met iets meer dan 100.000,-- euro, van 2,4 miljoen euro naar 2.295.000,-- euro. En dat is een heel andere prijs als waar Henny ooit mee begon.

De eerste vraagprijs lag op 3.450.000,--. Henny is dus inmiddels ruim 1,1 miljoen euro gezakt. Buiten dat heeft hij ook een andere makelaar ingeschakeld.'De vorige makelaar heeft 2 jaar de kans gekregen om mijn huis te verkopen en ik vond het tijd worden voor verandering.

Ik heb nu een makelaar die meer gespecialiseerd is in de omgeving Bloemendaal. Heemstede en Aerdenhout. Hij heeft dus wel de klanten in mijn prijsklasse, Ik hoop dat deze verandering positief zal uitwerken'.

Wat krijgt de koper? Deze krijgt een villa met een totale woonoppervlakte van 650 vierkante meter. Het optrekje bestaat totaal uit 8 kamers. waaronder 5 slaap – en twee badkamers. Er bevindt zich verder een apart gastenverblijf en een inpandige garage die aan 4 auto’s plaats biedt.

Ook het gastenverblijf heeft 5 kamers en twee badkamers. Dit alles staat op een perceel van bijna 2 hectare en het grenst ook nog eens aan een duinreservaat. Je kan het dus slechter treffen.

Ondanks de prijsverlaging zit Henny Huisman nog aan de goede kant van de streep. Er rust op zijn villa een hypotheek van 1.361.340,-- euro, maar de winst wordt wel steeds kleiner!!