Frank Jansen en Martien Meiland zullen nooit goede vrienden worden. En zeker niet nadat Martien ooit heeft gezegd dat Frank en Rogier niet welkom waren op zijn Franse kasteel.

Ook het programma toentertijd van Frank en Rogier vond hij maar niks. Vanaf dat moment is het oorlog tussen de twee. Het liep zo uit de hand dat het Haagse duo is verkast naar RTL.

Een tijdje lang was het stil met moddergooien, maar de strijdbijl is weer opgegraven. Toen Frank tijdens een interview weer werd geconfronteerd met de naam van Martien ging hij helemaal los.

En dat terwijl hij normaal gesproken in een ingetogen en beschaafde man is. Maar niet als het over Martien gaat.'ik kijk nooit naar het programma van de Meilandjes.

Zij interesseren me niet. Ik heb wel een keer gezien dat die man ( Martien)  zijn hond onheus behandelde en dat hij vloekte op TV. Toen dacht ik: dit hoef ik verder niet te zien.

Ik vind het echt helemaal niks. Ik heb geen zin om naar zo'n schreeuwlelijk te kijken. Die man is echt de hele dag aan het schreeuwen en daar hou ik helemaal niet van.

Ik kom van een totaal andere achtergrond'. Frank zegt dus eigenlijk dat hij Martien een ordinair mens vindt. Het wachten is nu op het antwoord van Martien Meiland.

bron: Weekend