Het wil Ruud de wild maar niet lukken op het geboied van de liefde. ook met zijn laatste vriendin Ilse Knijn mocht het niet lukken. Hij woonde bij haar in, maar daar ie een einde aan gekomen.En nu moet Ruud de boel weer zien op te bouwen vanuit dit driekamers appartement in Amsterdam Oost. 

Hij huurt dit voor de prijs van 2100,-- euro per maand. Daarbij heeft de Wild een waarborgsom moeten betalen van 6300l,-- euro. Ruud krijgt hiervoor een appartement met een woonoppervlakte van honderd vierkante meter.

Totaal zijn er drie kamers, waaronder twee slaapkamers en twee badkamers.  Het balkon ontbreekt niet en koken kan hij in d3 moderne luxe keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Voor het parkeren van de auto, moet hij wel een parkeervergunning aanvragenbij de gemeente Amsterdam.

De woonomgeving is leuk, want er zijn genoeg winkels voor de boodschappen te doen  en uit eten kan in een van de restaurantjes in de buurt. En belangrijk; de kinderen kunnen altijd bij hem logeren, want er is tenslotte een tweede slaapkamer.

Genoeg redenen om snel huiswarm te worden. En hopelijk kan Ruud hier snel zijn draai weer vinden en aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven beginnen!