HIER BRENGT RENE VAN DER GIJP ZIJN WEEKENDS DOOR

Na een drukke week te hebben gehad met het programma Vandaag Inside, trekt Rene van der Gijp zich in de weekends graag terug in zijn appartement aan de Scheveningse Boulevard

Rene kocht het driekamerappartement aan de Zeekant in Scheveningen in 2013 voor de prijs van 215.00 euro. De vraagprijs was overigens 237.500 euro

Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van 75 vierkante meter en bestaat buiten de woonkamer met openhaard uit twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en toilet.

Het appartementencomplex bestaat uit totaal zes verdiepingen en het optrekje van Rene ligt op de tweede verdieping.

Vanuit zijn woonkamer heeft Rene uitzicht op de Pier, de boulevard en het strand. Het appartement heeft twee balkons, zodat Rene van 's morgens tot 's avonds kan genieten van de zon.

Parkeren is geen probleem, want voor de deur is voldoende parkeerruimte. Het complex is overigens een beschermd stadsgezicht. Rene heeft geen hypotheek op het appartement genomen, hij  heeft zijn nieuwe optrekje cash betaald.

Zeker is in ieder geval dat Rene met deze aankoop kan gaan genieten van alle gezelligheid die Scheveningen het hele jaar te bieden heeft en ook nog eens tot rust komt middels bijvoorbeeld een heerlijke strandwandeling.