Rene heeft op 24 juli j.l. een driekamerappartement gekocht aan de Zeekant in Scheveningen voor de prijs van 215.000,-- euro. De vraagprijs was overigens 237.500,-- euro.

Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van 75 vierkante meter en bestaat buiten de woonkamer met openhaard uit twee slaapkamers en een badkamer met ligbad en toilet. Het appartementencomplex bestaat uit totaal zes verdiepingen en het optrekje van Rene ligt op de tweede verdieping.

Vanuit zijn woonkamer heeft Rene uitzicht op de Pier, de boulevard en het strand. Het appartement heeft twee balkons, zodat Rene van 's morgens tot 's avonds kan genieten van de zon.

Parkeren is geen probleem, want voor de deur is voldoende parkeerruimte. Het complex is overigens een beschermd stadsgezicht. Rene heeft geen hypotheek op het appartement genomen, hij  heeft zijn nieuwe optrekje cash betaald.

Zeker is in ieder geval dat Rene met deze aankoop kan gaan genieten van alle gezelligheid die Scheveningen het hele jaar te bieden heeft en als straks Voetbal Internationaal weer vanuit het Kurhaus gaat uitzenden, is het voor Rene maar een paar minuten lopen naar de studio!!