Deze kittens hebben geluk. Zie video

Bridget Maasland heeft haar voomalige liefdesnestje met Dre Hazes te koop gezet voor een vraagprijs van 1.275.000 euro. In dit optrekje woonde zij 99 dagen samen met Dre Hazes.

Maar blijkbaar wil zij met een schone lei beginnen en heeft Bridget om die reden haar dubbele benedenhuis, waar zij eerst haar hart aan verloren had, te koop gezet.

Zelf kocht zij haar optrekje voor de prijs van 1.025.000 en liet er een hypotheek op vestigen van 1.165.000 euro.

Een winst van rond de 110.000 euro gloort aan de horizon. En wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Het dubbele benedenhuis heeft een woonoppervlakte van 163 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. In het souterrain bevinden de drie slaap- en twee badkamers. Op de eerste verdieping de woonkamer met vijf grote karakteristieke raampartijen, die niet alleen voor veel lichtinval zorgen, maar daardoor ook een mooi uitzicht bieden op de gracht aan de overkant.

Koken kan in de luxe half open keuken, die uiteraard is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zonnen kan in de achtertuin, die op het zuidwesten ligt. Sterk punt is dat het optrekje van Bridget op eigen grond ligt en dat is in Amsterdam uitzonderlijk.

Ze heeft in ieder geval vele herinneringen aan het pand wanneer ze straks verhuisd. En zeker aan de nachten met Dre

Deze kittens hebben geluk. Zie video