HIER GAAT MARIEKE ELSINGA HAAR RUST VINDEN

Marieke Elsinga heeft besloten een tijdje haar werk bij de ochtendshow van Q Music neer te leggen. Haar kost haar teveel energie en probeert zodoende een burn- out te voorkomen.

Zelf zegt ze hierover:  'De laatste tijd merk ik dat het me juist veel energie kost. En daarom heb ik besloten heel even op de rem te trappen. Om ervoor te zorgen dat ik over twee jaar nog steeds kan zeggen: ik vind dit gewoon het allerleukste om te doen. En daarom ga ik de komende tijd even iets rustiger aan doen.”

En uitrusten zal ze doen in haar appartement dat ze vorig jaar kocht Marieke voor een prijs van 1.252.500 euro in Amsterdam en liet er een hypotheek op vestigen van 779.600 euro.

Dat betekent niet meer of minder dat Marieke er zo’n half miljoen eigen geld in heeft gestoken. Het is een schitterend dubbel bovenhuis met een woonoppervlakte van 155 vierkante meter. In totaal zijn er zeven kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers.

Zonnen kan op het riante dakterras met een prachtig uitzicht. Bijzonder is overigens ook dat het optrekje gelegen is op eigen grond. Iets wat in Amsterdam niet vaak voorkomt.. Hier zal Marieke de accu weer gaan opladen.