HIER HEEFT HIJ DUS ACHT JAAR OP GEWACHT.

Al meer dan acht jaar staat de villa van Gordon in het Gooise Blaricum te koop. Al een aantal malen leek de villa te zijn verkocht, maar kreeg de aspirant koper helaas voor Gordon de financiering niet rond.

Rond half december vorig jaar werd bekend dat de villa was verkocht, maar wederom onder voorbehoud. De vorige keer heeft het bijna een jaar geduurd, voordat duidelijk werd dat de koper de financiering niet rond kon krijgen.

De villa stond nu te koop voor een bedrag van 3.250.000 euro, vrijwel gelijk aan de hypotheek die op de villa rust. Het voorbehoud bleef er maar op staan op de site funda.nl. Zou hetzelfde drama zich voor Gordon weer afspelen. Kreeg de koper weer de financiering niet rond?

Reken maar dat Gordon het benauwd heeft gehad. Soms leek het erop alsof er een vloek op zijn schitterende optrekje rustte. Maar recent werd 'onder voorbehoud verkocht' veranderd in 'Verkocht'.

Na acht jaar is Gordon nu dus eindelijk verlost van zijn optrekje. Op dit moment woont hij in Dubai en heeft hij een penthouse in Amsterdam waar drie miljoen euro hypotheek op rust. De verkoop prijs van de villa in Blaricum is overigens nog niet bekend.

Wel bekend is, dat de villa voorlopig nog is verhuurd voor 10.000 euro per maand!

VOLGENS DEZE BEELDEN KEERT JEROEN RIETBERGEN TERUG NAAR NEDERLAND