Zoals bekend is tv presentatrice Nicolette Kluijver, die we o.a kennen van het programma Expeditie Robinson, vanuit Bonaire teruggekeerd naar Nederland. Dit omdat haar dochter naar de middelbare school moet en dat dit voor haar in Nederland beter is. Alle reden voor Nicolette Kluijver om met een nieuw huis in Aalsmeer ook een nieuwe start te maken.

Op Bonaire is de presentatrice namelijk gescheiden van haar man Joost Staudt, die overigens ook terugkeert naar Nederland. Ook heeft Nicolette op Bonaire haar nieuwe liefde Milan ontmoet, maar dit is volgens haar pas in een verkennende fase.

Waar woont Nicolette Kluijver?

Nicolette Kluijver koos voor een nieuw leven in een nieuw huis. Daartoe kocht zij recent een vrijstaande eengezinswoning in Aalsmeer voor 652.000 euro.

Huis met korting

Daarmee wist zij  23.000 euro korting te bedingen van de vraagprijs die op 675.000 euro lag. Wat krijgt zij hiervoor? In ieder geval een vrijstaande woning met dakterras en aan de achterkant een vrij uitzicht plus een grote garage voor twee auto's die ook als hobby/ werkruimte kan worden gebruikt. Dat ze haar nieuwe leven serieus neemt blijkt wel uit het feit dat Nicolette Kluijver haar woonboerderij in Ouderkerk aan de Amstel te koop heeft gezet.

Indeling huis Nicolette Kluijver

De totale woonoppervlakte bedraagt 137 vierkante meter en in totaal kan Nicolette beschikken over vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en één badkamer, verdeeld over drie woonlagen.

Koken kan in de open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een bar. Het huis is met energielabel A energiezuinig en is voorzien van 35 zonnepanelen.

Er is een atrium en achtertuin op het noordwesten. Hier gaat Nicolette dus een nieuwe start in haar leven maken.

Bekende Buren in Aalsmeer

Qua bekende buren heeft Nicole Kluijver het rustig. Ze kan in ieder geval wel op bezoek bij Gerard Joling.