“ Bedankt voor alle mooie jaren, lieve Frans.  Bedankt voor alle mooie herinneringen. Bedankt voor wie je bent. Ook al gaan we niet meer samen verder, ik hoop dat je in mijn leven blijft. Voor altijd respect voor jou. “.

Het zijn emotionele woorden die Olcay Gulsen schrijft op haar Instagram. Het tekent het verdriet wat zij heeft over de breuk met haar verloofde Frans Ghazi. Op het eerste gezicht de perfecte man voor haar. Een man die niet erop uit is om op de voorgrond te treden, maar wel als zij het wou meeging naar première en feestjes.

Ook was het Frans, die Olcay af hielp van haar bindingsangst. De mededeling dat het over, uit en sluiten was tussen haar en Frans kwam dan ook voor velen als een donderslag bij heldere hemel. Ook al omdat Olcay zelf recent nog had laten weten, zeker niet de volgende te zijn in de reeks scheidingen en breuken die bekend Nederland op dit moment teistert.

Nee, zij en Frans waren juist heel gelukkig met elkaar en het zat goed. Maar waar is het dan toch zo snel misgegaan. Daar wil Olcay op dit moment geen antwoord op geven. Wel vertelde ze in een recent interview dat zij en Frans hele lange gesprekken met elkaar hebben gevoerd, waaruit steeds duidelijker werd dat zij toch verschillende doelen in het leven hebben.

En dan wordt natuurlijk toch al snel gedacht aan haar kinderwens. Iedereen om haar heen kon zien hoe liefdevol zijn omging met haar stiefzoontje Dael. Dat moet op zeker haar moeder gevoelens hebben aangewakkerd. En nu Frans en Olcay met elkaar hebben gebroken, zal zij haar stiefzoontje ook minder gaan zien.

En natuurlijk doet dit haar verdriet.  Maar ook is Frans een grote steun voor haar geweest na het faillissement van haar kledingzaak “Supertrash”. Op dat moment liet hij haar inzien, dat je er in slechte tijden ook voor elkaar moet zijn. Hij was er voor haar en ook in die moeilijke periode geen moment getwijfeld aan hun relatie. Het leek dus ook voor de buitenwereld echte liefde.

De breuk met Frans zou in goed onderling overleg zijn gegaan en Olcay spreekt dan ook de wens uit dat zij en Frans in een later stadium weer meet elkaar als vrienden kunnen omgaan. Ze waren overigens al eens eerder uit elkaar. Dat gebeurde in 2013, maar in 2015 vielen ze elkaar weer in de armen.

En nu leek het echt goed te zitten en was er zelfs een vooruitzicht op een huwelijk en samen een kindje krijgen. Helaas is het zover niet gekomen. Olcay heeft het luxe appartement van Frans verlaten en ingeruild voor een vijfkamer appartement in Amsterdam. Het is een ruim huis met een woonoppervlakte van 216 vierkante meter en bestaat uit totaal vijf kamers, waaronder drie slaapkamers.

De huur is niet bekend, maar zeker 2000 euro plus per maand bedragen. Vanuit hier zal Olcay proberen haar verdriet te verwerken en een nieuwe start aan haar leven moeten gaan geven. Natuurlijk gaat het met haar tv carrière goed, maar op privé gebied heeft ze nog veel te wensen. En zeker nu na de breuk met Frans Ghazi.

Ze wordt dit jaar 39 jaar en haar biologische klokje tikt uiteraard verder. Gelukkig kan ze met haar verdriet goed terecht kunnen bij haar zus Dolshe. De twee zussen zijn hartsvriendinnen en haar zus zal zich zeker inspannen om Olcay te helpen waar ze kan. Maar een kindje kun je natuurlijk niet afdwingen.

Maar na alle ervaringen die Olcay  nu heeft, zal ze in haar hart wellicht niets liever willen als een gezinnetje. Gewoon huisje, boompje, beestje. En met Frans was ze er dichterbij dan ooit. En dan is het natuurlijk meer dan verdrietig dat het zo niet heeft mogen zijn. Maar iedereen weet dat Olcay een knokker is, die altijd weer boven komt drijven. .

Maar eerst moet ze de breuk een plaatsje kunnen geven, voordat zij haar hart weer aan een ander kan geven. En daar heeft ze in haar nieuwe optrekje alle gelegenheid voor. En hopelijk dat voormalig stiefzoontje Dael haar komt opzoeken.