Vandaag is prins Constantijn jarig. Hij viert vandaag zijn 51 ste verjaardag in huiselijke kring, want ook de prins mag geen uitgebreid feest geven. En dit alles gebeurt hier.

Een aantal jaren geleden verhuisden prins Constantijn en prinses Laurentien van Brussel naar een huurhuis vlakbij het paleis Noordeinde in Den Haag.

Vanuit daar verhuisden zij naar het Benoordenhout in Den Haag, waar zij toen een huis kochten. Zij kochten dit huis, een rijksmonument, voor de prijs van 990.000,-- euro en betaalde het volledig met eigen geld.

Het is een halfvrijstaand herenhuis met een woonoppervlakte van 490 vierkante meter en bestaat uit totaal 8 kamers, waarvan 4 slaap- en 3 badkamers plus een zolder. Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een zolder.

De luxe woonkeuken heeft openslaande deuren naar de tuin van 165 vierkante meter, die op het voor de zon gunstige zuiden is gelegen. Ook is er een dakterras aanwezig.

Het pand ligt aan het water. Groot voordeel voor de prins en prinses dat het huis groot genoeg is om kantoor aan huis te hebben. En hier viert de prins samen met zijn gezin vandaag zijn verjaardag