Het leek even uit, maar na een vakantie vol pret en romantiek zijn Enzo Knol en zijn vriendinnetje Dee weer verliefd als nooit tevoren en wonen zij weer onder 1 dak, Kan Dee weer iedere avond lekker koken voor Enzo.

Het kan dan ook niet anders als dat de twee tortelduifjes weer onder 1 dak wonen in het luxe appartement van Enzo in Zeist.

Hij kocht het luxe appartement voor een prijs van 430.000,-- euro, terwijl de vraagprijs op 465.000,- euro lag. Voor dit geld heeft hij dit optrekje gekocht met een woonoppervlakte van 160 vierkante meter.

Het is een ruim vierkamer appartement, met o.a. drie slaapkamers en twee badkamers. Koken kunnen Enzo en zijn vriendin in de luxe open keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.  Zijn auto kan hij kwijt op de vaste parkeerplaats onder het complex.

Enzo mag dan wel geen hypotheeklasten hebben, wel moet hij maandelijks een bedrag van 208,-- euro aan servicekosten betalen. Zijn appartement ligt op een steenworp afstand van het centrum van Zeist. Kunnen Enzo en Dee weer verder gaan, waar zij ooit gestopt waren.