KOOPSOM PLUS WINST

Dee van der Zeeuw, de ex vriendin van Enzo Knol, die op Insta maar liefst 1,2 miljoen volgers heeft en niet alleen zangeres maar ook influencer is, heeft haar twee onder 1 kapwoning in Zeist te koop gezet voor een vraagprijs van 620.000 euro.

Zelf kocht ze, samen met haar vriend, de woning in 2019 voor 339.500 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 275.000 euro. Dee hoopt dus een winst te kunnen realiseren van tegen de 3 ton euro.

INDELING WONING VAN DEE

Wat krijg je voor dit geld? Het is twee onder 1 kapwoning met aan de achterzijde een functioneel bijgebouw voorzien van een overdekt terras met open haard en een buitenkeuken. Dat is dus heerlijk vertoeven.

De woonoppervlakte bedraagt 114 vierkante meter en het totaal aantal kamers is vier, waaronder drie slaap- en 1 badkamer, verdeelt over drie woonlagen plus een kelder. Koken kan in de luxe leefkeuken die is voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur. Verder heeft de keuken openslaande deuren naar de diepe achtertuin van 147 vierkante meter.

De benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. Leuke bijkomstigheid; het centrum van Zeist ligt op loopafstand. En verder is het leuk om te zien hoe Dee haar woning heeft ingericht.