Voor buurtbewoners is het allang geen geheim meer dat zanger Guus Meeuwis en zijn nieuwe liefde Manon Meijers, tevens zijn styliste, vele gezellige uurtjes doorbrengen in het appartement van Manon, gelegen op het Haveneiland in Amsterdam.

Meestal is dat in het weekend. Voor de rest van de week verblijft Guus in Tilburg om dichtbij zijn kinderen te kunnen zijn. Tot voor kort woonde hij in het huis van een goede vriend, maar deze wist het huis te verkopen en moet Guus naar andere woonruimte zoeken>

In het weekend biedt het appartement van Manon een mooi alternatief. Zij kocht dit luxe driekamer appartement eerder dit jaar voor een bedrag van 387.500,-- euro en nam er een hypotheek op van 4 ton euro.

Het liefdesnestje van Guus en Manon heeft een woonoppervlakte van 124 vierkante meter en ligt op de vierde verdieping. Koken kan in de moderne luxe keuken met keukeneiland en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Als het mooi weer is, kunnen zij heerlijk van de zon genieten op het dakterras met een weids uitzicht op het Theo van Gogh park. De auto kan Guus parkeren in de parkeerkelder van het appartement complexje.