Evgeniy Levchenko kocht dit appartement aan het IJ speciaal om heerlijk samen te kunnen gaan wonen met zijn vriendin Victoria Koblenko. Op dat moment was zij echter nog niet zwanger. Toch zal Victoria vrijwel zeker hier bevallen.

Victoria, die in het najaar hoopt te bevallen van een gezonde zoon of dochter, is momenteel vaak te zien in een van de winkelstraten van Amsterdam. Het is natuurlijk heerlijk om nu al wat babyspullen in te slaan.

Levchenko kocht dit appartement voor een prijs van 421.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 290.000,-- euro. De totale woonoppervlakte bedraagt 87 vierkante meter en er zijn in totaal twee kamers.: 1 slaap- en 1 badkamer.

Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en heeft een schitterend uitzicht op het IJ. Koken kan in de luxe keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur.  Het hele appartement is overigens voorzien van vloerverwarming.

In de koopprijs zit ook een parkeerplaats onder het complex. Buiten dit appartement bezit Levchenko nog een huis in Groningen en Victoria in Den Haag. Waarschijnlijk worden deze verhuurd of verkocht.