Huizen
15 augustus 2017
 

Victoria Koblenko en haar vriend Levchenko verkopen hun dubbel bovenhuis in Groningen. Zie foto's

Slechts iets meer dan twee weken heeft het dubbele bovenhuis van Victoria Koblenko en haar vriend Levchenko in Groningen te koop gestaan of de koper meldde zich al

Eind juli zette Victoria Koblenko en haar vriend Levchenko hun dubbele bovenhuis in Groningen te koop voor een bedrag van 419.000,-- euro. Lang hebben zij niet op een koper hoeven te wachten, want het pand is verkocht.

Dr koopprijs zou rond de vraagprijs liggen en dat betekent dat zij een winst hebben gemaakt van rond de 30.000,-- euro. Zelf hebben zij er in 2005 een prijs voor betaald van 345.000,-- euro en er een hypotheek op laten vestigen van 386.000,-- euro.

Het aan het water gelegen dubbele bovenhuis heeft een totale woonoppervlakte van 133 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een slaapzolder. Daarbuiten is er nog een hobbykamer voorzien van een laminaatvloer. De open luxe keuken is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Buiten een balkon is er ook een heerlijk en riant dakterras aanwezig.

Het pand ligt nabij het gezellige centrum van Groningen. Zelf wonen zij op dit moment in Amsterdam.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.