Victoria Koblenko en haar levenspartner Levchenko hebben besloten om hun huis in Groningen te koop te zetten voor een prijs van 419.000,-- euro. Zelf hebben zij er in 2005 een prijs voor betaald van 345.000,-- euro en er een hypotheek op laten vestigen van 386.000,-- euro.

Een winst van rond de 30.000,-- euro ligt dus in het verschiet. Het aan het water gelegen dubbele bovenhuis heeft een totale woonoppervlakte van 133 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder drie slaapkamers en een badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een slaapzolder. Daarbuiten is er nog een hobbykamer voorzien van een laminaatvloer. De open luxe keuken is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Buiten een balkon is er ook een heerlijk en riant dakterras aanwezig.

Het pand ligt nabij het gezellige centrum van Groningen. Wellicht dat Victoria en haar vriend geld willen vrijmaken voor het kunnen kopen van een leuke gezinswoning. Op dit moment wonen zij in een luxe appartement in Amsterdam.

Victoria bezit verder een woning in Den Haag.