Vorige week werd bekend dat Sonja Bakker een punt heeft gezet achter de relatie met Barry van Suijdam. Hij zou volgens Sonja weer in 'dezelfde patronen' zijn gevallen.

Dat betekent dus over, uit en sluiten tussen Sonja en Bakker. Ze hebben nog even geprobeerd de relatie nieuw leven in te blazen op Ibiza, maar het mocht niet baten.

Sonja heeft hem de deur gewezen en bekendeburen heeft ontdekt waar Barry nu woont en hoe zijn optrekje eruit ziet. Barry huurt een vrijstaande huis in Schoorl, gelegen in Noord Holland.

De huur bedraagt 1750 euro per maand. Barry heeft tevens een eenmalige borgsom moeten storten van 1750 euro. Voor dit geld huurt hij een optrekje dat bestaat uit de voor- en een achterhuis.

Heel bijzonder. De totale woonoppervlakte bedraagt 75 vierkante meter en in totaal beschikt hij over drie kamers, waaronder twee slaap-en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen plus een zolder.

Koken kan hij in de open luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. De auto kan Barry parkeren in de vrijstaande houten garage.

De woning ligt slechts op tien minuten lopen van het strand. Daar kan Barry zijn hoofd heerlijk leegmaken door te wandelen langs de kustlijn.

Ook heeft hij met de huur goede zaken gedaan, want de oorspronkelijke huur bedroeg 3250 euro!