Haar kledinglijn mag dan wel zijn gestopt en de site monciel.nl offline zijn, maar als de dochter van Martien wil kan ze toch bakken met geld verdienen

Enige tijd geleden werd bekend dat Maxime Meiland i  juli 2016 een bedrijf oprichtte onder de naam 'Divine Live'. De activeit werd omschreven als 'erotische webcam site'.

Twee jaar later besloot de dochter van Martien om het bedrijf uit de Kvk te schrijven. Natuurlijk waren de Meilandjes zich rot geschrokken dat dit naar buiten kwam en stuurde hun manager op pad.

Deze moest een manier van 'damage control' bedenken en liet de buitenwereld weten dat het nooit verder is gekomen als een inschrijving. Leuk bedacht, maar ook niet meer dan dat.

Maxime had op haar Facebook pagina nog om modellen gevraagd en waarom schrijf het dan pas twee jaar later uit?  Maar ja, managers lullen altijd maar wat.

Uiteraard was dit verhaal Kim Holland ook ten ore gekomen en die liet gelijk weten dat wanneer Maxime zelf achter de webcam plaats zou nemen zij bakken met geld zou kunnen verdienen.

Zou ze alleen maar anderen achter de cam hebben geplaatst, dan was dit bedrijf, volgens Kim, volslagen kansloos. Maar wellicht is Maxima gestopt omdat ze ven was vergeten, dat het opzetten van een dergelijke site tienduizenden euro's aan investeringen kost.

'Je moet tienduizenden euro's investeren in zo'n site die veel bezoekers aankan en een goedraaiend webcamsysteem heeft', aldus Kim. 

Wel is onze enige echte pornoster Kim ervan overtuigd dat Maxime bakken met geld kan verdienen als camgirl. Wellicht dat ze snel een aanbieding doet!