De auto van Bridget is weer teruggevonden in Belgie en is alweer op weg naar Amsterdam Zuid. Haar auto werd vorige week pal voor de deur gestolen, maar intussen rijdt ze alweer in een nieuwe wagen. Is Bridget dan zo rijk?

Zover bekend heeft Bridget maar 1 bedrijf op haar naam staan: Mongoose B.V, vernoemd naar een Eurazische kattensoort. Het eigen vermogen van het bedrijf bedraagt in 2015 414.000,-- euro. Er zitten geen grote verschillen met voorgaande jaren.

Op de bankrekening schittert een bedrag van 3500,-- euro. In 2014 verkocht Bridget aan Endemol haar produktiemaatschappij 'Haagse Bluf' aan Endemol. Het verkoopbedrag is niet bekend. Verder bezit zij een huis in Amsterdam, dat Bridget kocht voor iets meer dan 8 ton euro en waar een hypotheek op rust van 750.000,-- euro.

Op dit huis rust zeker een overwaarde van een paar ton en ook heeft zij nog 180.000,-- aan haar ouders geleend voor een hypotheek. Al met al kan gerust worden gesteld, dat Bridget goed is voor een vermogen van 1,2 miljoen euro.