De kritiek was niet mals wat betreft de prijzen die men moet betalen voor de stukjes kip van Jandino's FC Kip. Men moest wel tegen de vijftig euro afrekenen voor een paar stukjes kip plus drankje.

Logisch dat velen denken dat zijn kippentent geen lang leven beschoren kan zijn. Ook al omdat hij zelf iedere dag wel aanwezig moet zijn om mensen te trekken. En dat is al een hele opgave gezien zijn agenda.

Dus kan hij uberhaupt zijn investering wel terug vedienen? Jandino reageert nu voor het eerst op alle kritiek en wel op zijn geheel eigen wijze:

REACTIE JANDINO

",Zie gisteren weer in de zaak, allemaal lachende mensen en besef dat dit veel verder gaat dan een droom. Dit is meer dan lekkere kip”, schrijft Jandino op Instagram. ,,Voor FC Kip open ging schreven ze:

GOD STEUNT

‘Nu is het te laat, had hij tien jaar geleden moeten doen.’ Na een week mega succes, vallen ze over elkaar heen om te schrijven: ‘Het is een hype, dit is zo voorbij’. Op zulke momenten moet je terug naar binnen, terug naar God en beseffen dat deze droom aan jou is gegeven, niet aan iemand anders.”

Het is dus een hogere macht die hem dit heeft gegund en ach, dan zit het wel snor!