Het was na de opening van zijn FC Kip zo druk, dat Jandino Asporaat besloot om de deur voor een paar dagen te sluiten, zodat hij zijn zaak kon aanpassen aan de drukte. De keuken is nu twee keer zo groot geworden.

DONALD TRUMP

Vanwege het succes droom Jandin al van het openen van een tweede zaak en wellicht zelfs over het openen van meerdere zaken in heel Nederland. Donald Trump zou zeggen: "Als je dan toch droomt, droom dan groot".

HORECAMAGNAAT WON YIP

Maar horecamagnaat Won Yip vreest juist voor de toekomst van FC Kip. Het is volgens hem geen gegeven dat de enorme aanvangstbelangstelling voor Jandino’s kiptent automatisch betekent dat dit voor altijd is. 

TIP VOOR JANDINO

Won steekt er zijn handen niet voor in het vuur. “Jandino ken ik persoonlijk, hij heeft een grote gunfactor en doorzettingsvermogen, in de grote steden zou het zomaar kunnen werken, maar de houdbaarheidsdatum op lange termijn (minimaal vijf jaar) vind ik nu nog te onzeker.”

Hij besluit: “Rotterdam is zijn thuishaven en de afstand is nu beheersbaar en er is nu nog sprake van een hype, maar hij vergroot zijn kansen op succes indien hij zich 100% (all-in) hiertoe inzet.”

En dat laten BN ers juist vaak liggen en bloed de hype langzaam dood. Gaat Jandino dit anders aanpakken? Dat zal de tijd leren.