Zoals bekend zit het Gordon niet echt mee. Het wil hem maar niet lukken de ware liefde te vinden en met zijn onroerend goed heeft hij de wind ook niet mee. Zo dreigt hij verlies te lijden op de verkoop van zijn penthouse in Amsterdam wanneer deze onder de 3 miljoen euro zou worden verkocht.

Maar hoe zit dat eigenlijk met zijn horecazaken? Draaien die wel goed of is het daar ook al treurnis? Bekendeburen dook eens in de cijfers en daar werden we in ieder geval ook niet vrolijk van.

FORSE DALING EIGEN VERMOGEN THE BURGER ROOM

Neem bijvoorbeeld The Burger Room B.V.in Amsterdam. Deze B.V.heeft een negatief eigen vermogen vanĀ  ruim 423.000 euro, terwijl dat een jaar eerder nog 198.000 euro negatief was. Een toename derhalve van 225.000 euro.

OOK BLUSHING AMSTERDAM IN HET ROOD

Ook de koffietent Blushing Amsterdam laat geen klinkende Cijfers zien. Het eigen vermogen bedraagt 134.500 euro negatief,terwijl dat een jaar eerder nog 58.400 negatief bedroeg. En wat te denkenĀ  van Blushinh Rotterdam B.V., de tent die nooit is open gegaan.

Daar bedraagt het negatief eigen vermogen bijna 480.000 euro, terwijl bii twee andere zaken het totale negatieve eigen vernogen 53.000 euro bedraagt. Als je alles bij elkaar optelt betekent dat een totaal negatief eigen vermogen van rond de 1,1 miljoen euro!

Hopelijk breken er voor Gordon ook voor zijn horecazaken betere tijden aan.